Εορτολόγιο Γιορτές /Eortologio for PC and MAC

Ή καλύτερη εφαρμογή εορτολογίου που βρήκα. Πληρέστατη με ωραίο interface.

Πολύ καλό Πολύ καλό. Η καλύτερη εφαρμογή εορτολογίου. Καλό θα είναι το Επώνυμο να μην συμπεριλαμβάνεται στην εορτή (Γιαννης Αδάμ εμφανίζεται να γιορτάζει 13/12)!!!!!!


Σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2015, μάθαμε απο την εφαρμογή, πως γιορτάζει και ο ΑΧΜΈΤ .... Του Αγίου/οσίου/ιερομαρτυρος και ιεροκήρυκα ξέρω εγώ .... ΑΧΜΈΤ ..... Μην ξεχάσετε να βάλετε και του Αγίου ΜΟΥΣΤΑΦΆ ποτε είναι η γιορτή.

O poliouxos twn iwanninwn einai 21 Feb oxi tn ianouario pou lete

Ιωάννινα Ο πολιούχος των Ιωαννίνων όπως πολύ σωστά το έχετε ειναι στις 17 Ιανουαρίου ενώ στις 21 Φεβρουαρίου είναι η απελευθέρωση της πόλης! :-)

Συγχαρητήρια στην ομάδα που δημιούργησε αυτή την εξαιρετική εφαρμογή η οποία κατά τη δική μου γνώμη είναι η καλύτερη στο είδος της συγκριτικά με άλλες παρόμοιες.

Πολυ καλο αλλα... Ειναι μια απτις καλυτερες εφαρμογες οσο αναφορα τις αργιες, γιορτές κτλπα, αλλα ειναι μεγαλο μειον το οτι δεν συγχρονιζεται πλεον με το FB ωστε να μας εμφανιζει τα γεννεθλια φίλων. Αν θα μπορουσατε να επαναφερετε αυτη την επιλογη θα ηταν αψογη☆☆☆☆☆

Αυτό που πάντα έψαχνα Ευχαριστώ πολύ καλό Πολύ καλό!

Πολύ καλη εφαρμογή. Για κάποιο λογο δεν μου εμφανίζει αυτόματα ειδοποιήσεις παρα μονο εαν ανοιξω την εφαρμογή και στο widget δεν μπορώ να δω την επόμενη μέρα ποιος γιορτάζει, τα βελάκια δεν κανουν τίποτα. Χρησιμοποιώ nexus 5 οποτε δεν έχει να κανει με κάρτα SD. Κατα τα αλλά πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Μια από τις διαφημίσεις στο κάτω μέρος της εφαρμογής έμοιαζε με κουμπιά της ίδιας της εφαρμογής χωρίς να φαίνεται πουθενά οτι επρόκειτο για διαφήμιση. Παρασύρθηκα και τα πάτησα. Με μετέφερε σε ιστότοπο οπου ζηταγε τα στοιχεια του τηλεφώνου μου για να μου κατεβάσει antivirus για να με σωσει απο τους ιούς που έχει η συσκευή μου! Πέραν του οτι ήταν προφανώς κακόβουλο το site, αξίζει να αναφέρω οτι η συσκευή μου είναι μιας ήμερας και προφανώς δεν έχει πρόβλημα ιών.Θα πρότεινα να προσέχετε με ποιους συνεργάζεστε

Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής ... Μπράβο.

Τέλειο. ..αλλά! Πολυ καλό αλλά δε μου βγάζει τα γενέθλια των επαφών του Facebook :(

Διόρθωση ενημερώσεων Θα προτιμούσα να έχω ειδοποίηση για ΚΑΘΕ εορταζοντα στις επαφές του κινητού μου ΚΑΙ στο Facebook με το που αλλάζει η ημέρα. Ποιος ο λόγος να ανοίγω ΚΑΘΕ μέρα την εφαρμογή για να δω ΜΗΠΩΣ και κάποιος γιορτάζει? Άσε που πολλές φορές με τις δουλειές, το ξεχνάω. Ενώ αν ήταν αυτόματη η ειδοποίηση θα το έβλεπα. Αφού, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ έχει δοθει προσβαση στις επαφές μου...!!! ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... Υ.Γ.Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσατε κατά πόσο είναι αυτό εφικτό...Ευχαριστώ...

Φοβερή δουλειά μπράβο! Δυστυχώς όμως τα FB γενέθλια δεν μου τα εμφανίζει.. Καθάρισα cache και data, έσβησα τα δικαιώματα της εφαρμογής από τον λογαριασμό μου στο FB και επανεγκατέστησα, επανασύνδεσα όμως τίποτα. Δείχνει ότι συνδέεται και κάνει ανάκτηση φώτο προφίλ κτλ χωρίς επιτυχία. Μεγάλο ατού οι παγκόσμιες ημέρες! ;-)

Καλή Αλλά τη σβήνω. Δεν κάνει αναζήτηση γιορτής με βάση το όνομα. Κολλάει. Βέβαια, κάθε μέρα που κοιτάς σου λέει ποιοι γιορτάζουν.

Συγχαριτήρια. Η τελευταία έκδοση είναι πολύ καλή Πραγματικά είναι το πιο πλήρες και κάνει αυτό που πρέπει. Πολύ καλή δουλειά. Η τελευταία έκδοση είναι πολύ βελτιωμένη απλά θα ήθελα λίγο καλύτερο το widget. Το άσπρο theme πολύ ωραίο. Δε θα σου βάλω πέμπτο αστέρι γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και τα πάντα παίρνουν βελτίωση. Παντώς πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

Κρασαάρει Όταν συνδέεις γενέθλια επαφων από τον κατάλογο κρασαρει.

Πολύ λειτουργική εφαρμογή Όλα τέλεια μόνο το interface θέλει λίγο δουλειά γενικά η καλύτερη για το είδος της!

Τίμιο! Ένα πιο σύγχρονο UI θα του έδινε το 4ο αστέρι. Επίσης, η επιλογή να προστίθενται-συγχρονίζονται (αλλά και να διαγράφονται) τα γενέθλια του fb στο ημερολόγιο θα ήταν χρήσιμη. Το large widget είναι καλό! Απλά θα ήθελα να επιλέγω τι εμφανίζει. Το small έχει περίεργο σχήμα...θα το προτιμούσα πιο απλό!

Perfect Apla telio!exi os kai tin istoria ton agion!

Must have.. For persons like me witch forgets or doesn't have no idea namedays!!!

Πλήρες Καλο αν και παραφορτωμενο με λειτουργίες που δεν χρειάζομαι.

Το widget interface θέλει δουλειά. Θέλει να σπάνε οι γραμμές κειμένου. Πιο όμορφα εικονάκια- βελάκια. Χωρίς γυαλισμτα, όχι 3d και να γίνουν μικρότερα

Μπράβο Μπράβο πολύ ωραία. Μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κανένας πρόβλημα :)

I can't find it in my phone. Where its must be? Μου λέει οτι έγινε η εγκατάσταση, αλλά δεν το βρίσκω. Που πρέπει να είναι;

Αυτοματες ειδοποιήσεις για γιορτές γενέθλια (από τις ρυθμίσεις), είτε κάποια συγκεκριμμένη ώρα εφαρμογής, είτε/και έπειτα από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής σαςΣυναξαριστής – Αναλυτικές πληροφορίες για τους αγίους έκαστης ημέρας/********************************* ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ **************************************************/ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 1 ΜΑΙΟΥ 2015. […]

How to use Εορτολόγιο Γιορτές /Eortologio for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Εορτολόγιο Γιορτές /Eortologio in Search bar and install it.
Now you can use Εορτολόγιο Γιορτές /Eortologio on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 5.7 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 4.3
Developer Fundroid3000
Link

We don't provide APK download for Εορτολόγιο Γιορτές /Eortologio but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *