ล่าห้าพยัคฆ์ for PC and MAC

Very bad You will be wasting your money and time with this game because developer cant fix the game and have no idea how to maintain it.

Really bad This game has no backup data. The system crashed due to game bug since oct2,2015. Now oct5,2015, the system still unable to fix. Many player got banned for no reason.


Remember this app is not only for Thai others people will also like to used it, but they can not understand Thai writing and language, like me are want to used it but I don't understand Thai writing and language, so could you please put the writing in English for others to know how to used this app.

มีใครอยากจะเล่นสามก๊กแบบเดิมๆ? ครองอันดับฮิตที่สุดใน Google Play จากจีน ญี่ปุ่น เกาหลี ไต้หวัน ด้วยกลยุทธ์ชั้นยอด + หญิงงามที่ “ขี่” ได้ + ระบบโซเชียลเชื่อมต่อทั่วโลก มันส์ได้เต็มพิกัดหน้าแดง มีหนวดแล้วต้องเป็นกวนอูตลอด? ทีมงานกราฟฟิกมือเทพกว่า 50 ร่วมสรรสร้างเกมมือถือสามก๊กแบบที่คุณไม่เคยพบ!คุณจะได้พบกับความรักที่ไม่เคยเห็น เล่นเกมที่ไม่เคยเล่น ได้รางวัลที่ไม่เคยมีเกมส์ไหนเคยให้ได้ที่นี่! อยากเล่นแบบไหนก็ได้ตามใจ เกมนี้คือเกมของคุณ!สมัครตอนนี้จะได้รับรางวัลล็อกอินมูลค่ากว่า 5,000 บาท พร้อมรับเตียวเสี้ยนหุ่นสะบึมได้ทันที แถมหากร่วมกิจกรรม ก็มีโอกาสได้ iPhone 6 Plus พร้อมรางวัลมูลค่าสูงอีกมากมาย!===ฟีเจอร์แรงๆ===「ศึกแคว้นมวลมนุษย์ เป็นจ้าวแห่งชีวิต」ศึกแคว้นแบบการ์ด เกมแรกของโลก พร้อมศึกทัพรุกเมือง ผู้เล่นทั้งเซิร์ฟร่วมออกสู้ เปิด PK แรงๆ! ที่นี่มีการต่อสู้ที่ไม่เคยหลับใหล อยากได้แบบไหน จัดที่นี่ได้เลย!「ตำหนักเล็ก ช่วยคุณสู่ความเกรียงไกร」นึกไม่ถึงละสิว่าในสามก๊กจะมีหญิงงามเยอะขนาดนี้ ? พวกหล่อนเป็นแหล่งความสำเร็จของชายชาตรี พร้อมช่วยคุณรบได้ทุกเมื่อ! ไม่ต้องอาย ชอบแบบไหนก็เลือกได้เลย!「จัดทัพ จัดกลยุทธ์ระดับเทพ」ขุนพลนับร้อย พร้อมสายอาชีพกว่า 6 แบบ เลือกได้ตามใจ! แต่ละสายแรงๆกันทั้งนั้น […]

How to use ล่าห้าพยัคฆ์ for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type ล่าห้าพยัคฆ์ in Search bar and install it.
Now you can use ล่าห้าพยัคฆ์ on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 95 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 4.2
Developer EFUN COMPANY LIMITED
Link

We don't provide APK download for ล่าห้าพยัคฆ์ but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *