Dancsó – The Special Game for PC and MAC

11/10 Imádtam! A sztori lebilincselő, tele fordulatokkal. A karakterek érdekesek és működik köztük a kémia. A gameplay kellően izgalmas és változatos. És a grafika. A grafika gyönyörű, a 4k textúrák és az Nvidia Physx támogatás sokat lendít a látványon. Kétségtelenül az év játékáról beszélünk...és mindezt ingyen lehet beszerezni. Köszönöm ezt a megváltást!

Ez már gém!:D!A rohadt életbe!! Kicsit ront a valósàghűségén, hogy gyakran bukkannak fel a, "lelövendők" ugyanazon szalmabála mögött.Ezt ellensúlyozzák a, kúl fegyók, a rengeteg XP,a vicces "köcsög" hang,a hangeffektek,a bónuszok,és ennek a lövöldözős játéknak a többi részei,és a kiváló grafika.gratulálok a készítőknek!3 nap alatt simán kivittem, de ez mellékes...B-) CSÖCS!!!


ez komoly Ezt komolyan megcsinálta valaki ? :D

Milyen lenne, ha készülne egy játék Dancsó Péterről? Hát ilyen!Előző verzió: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloniximpression.dancsothegameÉs most …THE SPECIAL EDITION![ KEZDETI BUG JAVÍTVA! ]+ megvásárolható fegyverek a játékban+ SHOP+ új hang, és képi effektek+ MENÜ+ xp és idő bónuszok+ XP, és egyéb adatok mentése/megtartása, ahogy kértétek+ EASTER EGG ( 1.0.5. ) – Vajon mi történik majd, ha eléred a […]

How to use Dancsó – The Special Game for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Dancsó – The Special Game in Search bar and install it.
Now you can use Dancsó – The Special Game on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 14 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 4.6
Developer Clonix Impression
Link

We don't provide APK download for Dancsó – The Special Game but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *