Malom for PC and MAC

Like international online play I do like it. The game needs a option to offer a draw. The AI for single play is easy to beat but I like the online play. I see a problem when people start a game then abandon it you could end up with a screen full of games you can't finish.

Link devices This app is great has a lot of people playing. Is there anyway you could make it so I can sync my games with my phone so i can continue my games on any of my devices. Thanks!


Way too easy! Even the hard mode vs Droid is no match for beginners...

szórakoztató nem tudom milyen az igazi malom, de ezzel a játékkal jól el lehet lenni, ahogy látom nem csak gép ellen... kíváncsi vagyok több játékossal milyen lehet

Korrekt Jo hogy végre valaki megcsinálta, az AI nagyon gyenge, aki a csiki-csuki miatt panaszkodik az rosszul tudja, pont az a jatek lényege.

Too easy The game has nice graphics and potential. But it needs more challenging gameplay (it's very easily beatable even on hard) and some kind of tutorial and/or help.

Ads Not impressed with ads being added with no warning

Kérdés A játek jól néz ki, és semmilyen problémám nem volt. De. Legjobb tudásom szerint elvileg nem lehet az megtenni, hogy ellépek az egyikkel, majd vissza ugyan abba a 'vonalba'. Hanem más pozício érvényes már.

Zoli Nekem hibàtlanul megy. Bàr ha jòl emlékesz malombòl nem lehet levenni.

Tetszik A gép gyenge sajnos. A multit viszont várom :D

A programozó Sziasztok, én követtem el ezt a progit. Sajnos maradt benne pár hiba, amiket javítani fogok, és lesz multiplayer játékmód is. Várom a javaslatokat, észrevételeket.

Nem lenne rossz Egy hotfix azért jöhetne az azonnali nyerést kijavítani, így jatszhatatlan.

Észrevétel Imádom ezt a klasszikus játékot, de ez a változat eddig nem nyerte el tetszésemet. :-( Egyet lépek, máris én nyerek - úgy tudom, nem ez a malom lényege. Várok az applikációra, hátha késöbbi fejlesztések során jó lesz.

Not very bright Way too easy, even on hard mode. Makes really dumb moves

Bugok v1.1 Ha a legelején amikor a korongokat letesszük, hagyom hogy a gépnek malma legyen akkor néha Force Closed. Amikor csak 3 korongom volt, random áthelyezte valahová a mozdítandó korongom. Ha rábökök egy korongra, akkor csak azzal léphetek, nem választhatok másikat. Ennyit találtam. Jó lesz ;)

tooo easy it wiould be a good game but the conputer is too silly to enjoy the game

Simply amazing Its the best nmm game around here

classic nine men’s morris boardgame

How to use Malom for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Malom in Search bar and install it.
Now you can use Malom on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 2.4 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 3.9
Developer Mobisland
Link

We don't provide APK download for Malom but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *