Shkruaj Numrat for PC and MAC

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë numrat në Gjuhën Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar numrat por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën […]

How to use Shkruaj Numrat for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Shkruaj Numrat in Search bar and install it.
Now you can use Shkruaj Numrat on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 18 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 3.6
Developer Trigonom sh.p.k.
Link

We don't provide APK download for Shkruaj Numrat but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *