Știi sau nu? for PC and MAC

Unfortunately has stopped! Too many bugs, stupid question s.

Uninstalled. Intrebari idioate: "In ce an s a nascut Justin Bieber"


Răspunsuri duble greșite , și multe altele . Uninstal.

Virusi De ce "butonul misterios" ma duce la o pagina cu un virus?!

Dar... Din pacate inca are cateva probleme - mie nu mi se vere toata intebarea, primul rand este blocat. Mai exista si cateva greseli gramaticale... In rest este un joc antrenant.

Aplicatie buna, dar... Dupa actualizare nu mai porneste aplicatia.

E un joc bun. Eu zic ca merita descarcat.

Excelent Cel mai plăcut mod de pierdut timpul

Cel mai bun joc Are foarte multe cuvinte scrise incorect dar merge, mai adaugati intrebari la categotia calculatoare, sunt prea putine :D

Problema La sectiunea calculatoare se mai blocheaza din cand in cand si nu mai apare nici o intrebare iar casutele cu variante sunt goale ... in felul acesta nu se pot face intrebari reusite consecutive mai mult de 6-8 ... va rog frumos sa reparati aceasta problema deoarece sectiunea aceasta este cea mai iubita de multi jucatori ... multumesc !

Foarte bun Eu m-am antrenat pe appu asta pt bac. Recomand adaugarea categoriei sociologie.

Sent blocheaza Mai mereu se blocheaza si nu afiseaza intrebari

Bun Intrebarile incep sa se repete destul de repede. Oricum, aplicatia e binevenita

Excelenta aplicatia Salutari si felicitari pentru crearea acestei aplicatii, este foarte educativa si interesanta punandu-ti mintea la contributie. Daca ati putea ar fi foarte fain ca atunci cand dai pe un achievement care nu l-ai deblocat inca sa iti arate la cate intrebari mai ai de raspuns, de exemplu ca categoria film, este achievementul cu 100 de intrebari ar fi frumos si util daca am sti la cate mai e nevoie sa raspundem. Mult succes in continuare! Si felicitari inca o data pentru aplicatie!

Frumoasa Dar la 6 intrebari corecte primesc numai 3 neuroni in plus, tin minte ca primeam 6 , e bug sau doar nu mai tin eu bine minte? Si mai am de deschis mondenitati, cand va fi disponibila aceea?

O aplicatie cel putin interesanta Din pacate, dupa ultimul update din 23 decembrie 2013, suntem obligati sa suportam reclame permanente pe fiecare pagina a aplicatiei. Nu, multumesc.

Soundtrack... Cum se numește melodia de fundal sau Cum dau de ea? O aplicație buna. Aștept o interfață mai lucrată, actuala este cam simpluta.

Felicitari ! Felicitari pentru aceasta aplicatie. Imi place foarte mult ,imi ocupa timpul si totodata ma ajuta sa imi imbogatesc cultura generala .

unele intrebari sunt gresite, am observat asta la geografie, istorie si lingvistica. dar o aplicatie, relativ buna, placuta.

Bun Era mai reusit daca puteai sa iti alegi categoria fara sa coste

Este bun!!!! E foarte educativ si aduce in capul nostru mai multe cunostinte.Vi-l recomand!!!!

Placut si util dar inexact Desi salut ideea, formularea intrebarilor este deseori încîlcită (cateodata chiar cu greseli) iar raspunsurile pot fi si ele incorecte (ex: Westminster Cathedral a fost construită in 1895-1903 si nu in sec. XI)... Cu toate astea, ma voi delecta in continuare in lipsa somnului ;0)

Imi place mult, dar... Ar fi dragut sa fie mai multe intrebari - poate faceti o sectiune in care sa se poata propune si voi doar le verificati si le puneti in categoria buna. Am gasit o greseala (si din cate vad pe aici mai sunt) - ati putea sa aveti ceva buton de report mistake ca sa tineti socoteala. Poate mai multe categorii? Gen mate, tehnologie, psihologie (astea imi vin acuma). In rest, foarte tare, 5 stele :)

De rahat Apreciez efortul, dar e unul in van. Multe intrebari prost formulate, multe raspunsuri gresite. Platforma e ok, dar cam atat.

Good Foarte buna idee. Aplicația are încă bug-uri dar e foarte buna ideea.. La geografie e o intrebare goală

Carry on O aplicatie f buna indiferent de ce zic ,, perfectionistii,, Keep up the good work, mai multe intrebari la viitoare versiuni!

Cu potential Insa prea multe greşeli... Pink Floyd şi melodia We dont need no education??? Wth.....

cam slabut cel mai tanar campion de F1 e vettel ,iar gigs a jucat fotbal chiar si in 2013 nu stiu cum de exista intrebarea ca s-a retras in 2007

O călătorie în timp care te face sa descoperi vastele cunoștințe pe care le-ai dobândit și îți sunt impregnate în adâncurile minții. Setea de cunoaștere este infinită, iar omul a fost proiectat pentru măreție. Nu ești ca toți ceilalți și nimeni nu poate sa te judece. Tot ce știi, despre orice, nu poate fi cuantificat, […]

How to use Știi sau nu? for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Știi sau nu? in Search bar and install it.
Now you can use Știi sau nu? on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 8.1 MB
Instalations 500,000 - 1,000,000
Score 4.1
Developer Digitalapps
Link

We don't provide APK download for Știi sau nu? but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *