Tebak Nama Buah for PC and MAC

Asuh otak Ni game bisa bikin gw lbh pinter di kampus soal nya ada senior gw yang sok pinter emang enak senior senior sok i love you tbk kan

Good Buat anak 2 biar tau nama buah


Bahasa yang digunakan Buatlah perubahan dari segi bahasa.kalau boleh,tukarkan lah jawapan tu dalam bahasa melayu.buat lah dua ruang jawapan,satu melayu,satu indonesia.sebab ade sesetengah nama buah tu lain dalam bahasa melayu.walau apa pun.best lah game nii

Game teruk Huruf x cukup mcm mna nk jwb pastu x boleh repot masalah.baik jgn install buat berat hp je

Tambah wawasan ada tentang nama buah-buahan dengan Games ini. Permainan ini adalah jenis menebak gambar dan memberikan nama buah tersebut.Jika anda kesulitan menebak nama buah, ada beberapa opsi pilihan bantuan. Anda juga dapat meminta bantuan dengan cara share dengan app facebook.Games anak, games asah otak, tebak gambar No added insight about the names of fruits […]

How to use Tebak Nama Buah for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Tebak Nama Buah in Search bar and install it.
Now you can use Tebak Nama Buah on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 6.7 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 4.0
Developer SarponDev
Link

We don't provide APK download for Tebak Nama Buah but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *