Teka Silang Kata for PC and MAC

lazy developer .Rojak dengan bahasa indon,ciplak ke? keyboard x responsive .

Malaysia ke indonesia? Dah main agak lama..best..tp lately byk guna bahasa indonesia..kenapa ya? Ayat x paham plak tu..


teka kata 22/7/2015 kenapa teka silangkata yg 22 julai keluar bhasa indon punya ni? tolong fix!!

not bad ok jg la p kat oppo ni kecik sangat keybod nya..payah nak tekan...so terpksa pelan-pelan

Jeng koi..!! Da banyak kali install / uninstall, susunan kata entah apa-apa.. Xleh main smpai hbs, tekan je kuar, tekan je kuar.. Tension lak ase..

Ade yg mcm ni yg lain yg best x? Klu Ade. Cube bg name game tu...

Skrin xleh nk rotate....nk tkan hruf pon pyah gile....klu bleh rotate...i give u 5 star already

Dah habis semua ..tunggu update. It ok just nice. Menghubungkan sel2 otak. Daripada main yang bukan2.

Just nice Ok la...bykn pengetahuan.. drpd byk berckp bende yg bukan2...!!!

Susah nk tekan Kalau boleh buat lh keyboard tu besar sikit

Virus Detected by AVG Pro Game sangat menarik,tp ade virus itu yg mengecewakn..

Tak payah bagi lima bintang...bagi penerajang lagi bagus..mcm taik babi...

Keyboard kecil sangat. Tak muat jari nak taip. Dan konfius sedang jawab petak mana. Mungkin boleh tukar warna kotak untuk yang sedang dijawab.

Bukan bahasa melayu Kebelakangan ini perkataan dan pembayang adalah bahasa indonesia. Bahasa jiwa bangsa???

Mana update? Dh hbs idea tkde update mggu ni? Mggu lps dh la bahasa indon

Takda update baru ker untuk teka silang kata nie...last update 18 July...cuti raya ker???

Bapak ko game ko buat macam babi ahh...senang sgt..buat tu biar susah lah babi jwpn ko bgi buat ape

Crossword Puzzle in Malay Language.New Crossword will be released daily from Monday to Friday.Answer to questions based on the Kamus Dewan Edisi 4, or can refer to Pusat Rujukan Persuratan Melayu DBP.Good Luck. Bahasa Jiwa Bangsa. Thank you.“Melayu itu orang yang bijaksana. Nakalnya bersulam jenaka. Budi bahasanya tidak terkira. Kurang ajarnya tetap santun. Jika menipu […]

How to use Teka Silang Kata for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Teka Silang Kata in Search bar and install it.
Now you can use Teka Silang Kata on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 11 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 3.9
Developer 60 Seconds
Link

We don't provide APK download for Teka Silang Kata but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *