Vari njeri – Loja shqiptar for PC and MAC

E bukur E bukur por un sgjej asnje fjale

Loj e bukur Loja ësht e bukur po rrezultatet nuk Jan te sakta 2/4 = 33 perqind


Google translate sucks Is that an Albanian who translated this app? If so shame on you! If you are a foreigner thanx a lot for doing this for us :-)

Ok Ka gabime ne disa fjale, por te pakten eahte shqip dhe me pelqen

Kot E vleresoj punen por loja eshte perkthyer me google translate

edhe pse ka gabime duhet ta pelqejme sepse dikush eshte kujtuar se egzistojne shqiptare

. kot fare, ca fjal leshi qe skan lidhje fare me gjuhen shqipe

Galaxy s3 E mire per te shtyre kohen.

Nuk me duket qe eshte perkthyer si duhet

4strofe nje femi 6vjeq e ben me mire ;)

Galaxy fame lite Loje per te shtyre kohen kur merzitesh

Hallall nje loje shqipetare ..... megjithese ka disa gabime ....

nice but need better translate i think the person who created this app and wrote the description was using google translate because i think he is not albanian.thanks for doing a game for albanians

commmmmmmon at least ask for help in Albanian forums for translations, do not present the game in this way. It is rude.

NOOBs u Suckss. NOOBs you've used google translate to make this game :OO Do it your self NOOBs

Loja eshte e perkthyer Loja eshte e perkthyer nga te huajt, sepse nuk ka shqiptar qe te dije te programoje 1 loje dhe mos te dije shqip. Gjithashtu duket dhe nga fakti qe kjo kompani ka kriju lojra dhe ne gjuhe te tjera... krijimi i ketyre lojrave behet vetem per te fitu downloadime dhe me pas leke...

Lojë ,çka. Vura 2yje sepse eshte perkthyer me google translate,ka fjale te shkruajtura gabim si urdhero qe shkruhet me ë.udhëtim e kishin bere me ë.dhe se seshte loje shqiotare sepse shqiptaret po bene lojra nuk do i shkoj mendja te bejne edhe per vendet e tjera.kjo loj seshte loj shqiptare

Im from indonesy and i like this game because and my surname is in Albania Im from Indonesien and i like this game because is in albanian and my surname is in albanian

Nuk me dawlodohet Une perpiqem ta daulodoj por nuk me dawlodohet.

Nuk ka lojë fare shum shum keq Mut fare

Vari njeri: Një lojë funny. Guess fjalën sekrete në Albanese. Me 3 niveleve të vështirësisë.Marr shkronjat e alfabetit dhe me mend fjalën e fshehtë. Por ju duhet të bëjë atë para se njeriu është i varur!Një lojë pa fjalë, me të vërtetë 100% falas. Me 10.000 fjalë të mendoj.Ju mund të luajnë në metro, në […]

How to use Vari njeri – Loja shqiptar for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Vari njeri – Loja shqiptar in Search bar and install it.
Now you can use Vari njeri – Loja shqiptar on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 3.4 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 3.9
Developer LmaoSoft
Link

We don't provide APK download for Vari njeri – Loja shqiptar but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *