Vodafone Radar Albania for PC and MAC

Good application The best application for stalkers, if you know what I mean lol

Dislike it Jo ndonje gje e madhe fort. Te tilla funksione I kane edhe rrjete sociale tashme.


Super Just what I was looking for! Nobody can lie anymore about their location. ;)

Useful Know where your close friends are :)

Argëtohu dhe shoqërohu me miqtë që ke më afër!Vodafone Radar është një mënyrë e shpejtë dhe argëtuese për të zbuluar miqtë që keni më afër duke bashkuar informacionet geo-location të ndara nga miqtë në rrjetet sociale si Facebook, Foursquare apo Instagram. Radar u mundëson përdoruesve për të marrin gjithashtu njoftime kur një mik bën check-in […]

How to use Vodafone Radar Albania for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Vodafone Radar Albania in Search bar and install it.
Now you can use Vodafone Radar Albania on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 3.7 MB
Instalations 10,000 - 50,000
Score 3.6
Developer Vodafone Albania Sh.A.
Link

We don't provide APK download for Vodafone Radar Albania but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *