Who Becomes Rich (Български) for PC and MAC

Има потециал, но... В момента българската версия на играта е трагична!!! Не повече от 100 въпроса като част от тях са големи глупости. Да не говорим, че има маса правописни и стилистични грешки! Спешно си намерете модератори и коректори!

Пълен ташак! Едно голямо количество от въпросите са зверски тъпи, пълни с правописни и фактологически грешки. "Задай въпрос" опцията е пълен майтап, защото мога да изпратя въпрос и без връзка с интернет. Това или е някаква невероятна нова технология, която ми позволява да се свързвам с мрежата по магически начин, или играта е бъгава. Вие преценете. Да не говорим, че това дори не е оригиналната версия, защото в официалната Google Play страница на производителя MobFish българската версия на играта е ПЛАТЕНА. Някаква пиратска простотия ли е това, не знам. Не си струва. Uninstalled.


Ужасна Тази игра е пълна с правописни грешки и грешки във въпросите. Докато играех не спрях да пиша оплаквания. А и какви са тези въпроси с нещо като вицове. Веднага ще ви цитирам едно ,,Всички си продупчват билетите, а защо джуджето не го прави?" и отговорт е ,,Защото има карта". Също въпрос от сорта на ,,Кой е на банкнотата от 100$?". Кой ще знае отговорът на такъв въпрос!? Отвратителна игра!

An interesting game... Very good game! The only complaint - some typing errors...

Добра Наистина обаче въпросите са много малко, аз добавих доста но не знам дали се добавят веднага или се преглеждат преди това,

Love it! Love this game! Its interesting to play in boring classes... <3

Колко въпроса съм написала и един не е качен, а защо? За какво я има опцията след като реално е неизползваема.И не само,че има малоумни въпроси,ами не се е влагало мисъл ккато са се пписали!!!

Оценка Играта е добра, но има какво да се желае по отношение на дизайна.

Galaxy ace Igrata e mnogo hubava ama povecheto vuprosi sa mnogo lesni dori i za 500 i ne za slujavat da sa v igrata. I se povtaqrqt mnogo

Ниско качество Почти всички въпроси са с правописни грешки. Много са с граматични. Много са просто малоумни. Губи се удоволствието.

Става Обаче не дава никакви знания просто въпросите се наизустяват понеже са малко

Страхотна игра.Отгатваш въпроси и можеш да си измисляш сам и да ги пратиш на играта!

Stava Ne e zle. Samo me drazni che ima neverni otgovori

Super Много добро, мн интересни въпроси и рядко се повтарят

Ййй Оправете правописните грешки. Иначе приложението е добре.

Супер Забавна е играта,но тук там има правописни грешки.

Много яка игра Много интересна и забавна игра

Супер добра игричка става за убиване на време :)))

“Who Becomes Rich” е класическа въросна игра (викторина) с любопитни факти. Кото помощ са дадени четири отговора, от които само един е правилен. “Who Becomes Rich” е подобна на много телевизионни състезания (на пример “Стани богат”). Това е една игра, която ще тества тривиално знания и образование. Също така имате възможността да се конкурирате за […]

How to use Who Becomes Rich (Български) for PC and MAC

You can run all Android games and applications on your PC or MAC computer. Using a free software called Bluestacks, you don't need to purchase anything but games or applications it self if it isn't free.

  • Download Bluestacks from this link.
  • Install BlueStacks from installation file with following the on-screen instructions.
  • Once Bluestacks is installed add your Google account in it.
  • Type Who Becomes Rich (Български) in Search bar and install it.
Now you can use Who Becomes Rich (Български) on your PC or MAC.


Screenshots

Price Free
App Size 2.1 MB
Instalations 100,000 - 500,000
Score 4.4
Developer Mobfish Incubator
Link

We don't provide APK download for Who Becomes Rich (Български) but, you can download from Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *